Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един човек е загинал, 25 други са ранени в катастрофи в страната през изминалото денонощие. Това став ясно от съобщение на пресцентъра на МВР.

В страната са регистрирани 19 тежки пътнотранспортни произшествия за последните 24 часа.

В столицата леките инциденти са били 19. Регистрирана е и една тежка катастрофа, вследствие на която са ранени 2-ма души.

Същевременно Нова тв съобщи за километрична опашка от автомоили, причинена след катастрофа на АМ „Тракия”. Колоната е в посока Бургас, ударът е станал на 63-я километър и към момента няма информация за сериозно пострадали. 

Колоната от автомобили е в продължение на 8 километра. Движението се извършва само в изпреварващата лента. От Пътната агенция призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.   

Клуб Z припомня, че отпускарският август традиционно е черен "рекордьор" като месец с най-много загинали и пострадали на пътя.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.