Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ отиде при президента Румен Радев с призив за възстановяване на демокрацията и нормалността.

"На тема диалог и възстановяване на нормалността в политика говорим от много време. Не сме спирали да призоваваме всички отговорни институции и партии за това. Възстановяването на демокрацията минава през диалога. Трудното сега е да започне истинският диалог за бъдещето на страната", заяви  Карадайъ на консултациите преди връчването на първия проучвателен мандат за съставяне на кабинет. 

От ДПС припомниха, че през 2017 г. са призовавали да се направи програма с ясни национални приоритети и да се търси широка подкрепа в НС около нея.

 

След консултациите при президента Карадайъ заяви, че има добра основа за диалог и може да се произведат ясни национални приоритети и програма за управление с ясни срокове. Безусловна подкрепа няма да дадем, уточни лидерът на ДПС, и каза, че условията им са възстановяване на нормалността и демокрацията. Той се обяви и за изработване на програма за ускорено икономическо развитие на страната. Демонтажът на порочния модел не може да се случи със същия модел, добави той.

Тогава на първия Консултативен съвет за национална сигурност, председателстван от Румен Радев, партията бе поискала да се определят националните приоритети на страната.

"За съжаление до днес това не се случи, но сега има вероятност да се осъществи. ДПС е гарант за сигурността, стабилността и демокрацията в нашата страна. Програмата на първо място, после персоналният състав", каза още Карадайъ по повод разговорите за бъдещ редовен кабинет с мандата на "Има такъв народ".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.