Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Във фейсбук страницата на Министерския съвет стартира рубриката „Властта говори! Открито“. В нея членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени по време на излъчването или предварително на фейсбук страницата на Министерския съвет

Това съобщиа от информационната служба на МС.

Линкът за връзка със страницата на кабинета е:

https://www.facebook.com/Government.of.Bulgaria

Пръв в рубриката „Властта говори! Открито“ ще участва един от безспорните отличници в служебния кабинет - министърът на икономиката Кирил Петков в петък, 23 юли, от 8,30 ч.

Въпросите към него обаче ще могат да бъдат задавани във фейсбук страницата на МС както по време на излъчването, така и предварително публикувани в коментарите под видеоанонса на министъра, който вече е наличен:

https://www.facebook.com/Government.of.Bulgaria/videos/213865157330374

"Каня ви да поговорим честно и открито за важните теми за България", казва в своята анотация Петков.

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.