Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Почитатели, почитателки, Стъки, ММА-ци, бивши депутати и някои доста гласовити вероятни бъдещи "остриета на ГЕРБ"...

Разнородна маса от почитатели посрещна днес Бойко Борисов, който бе извикан за сведение "по 3 сигнала" - по собствените му думи - в ГД "Национална полиция".

Всичко се заснемаше от дългогодишния му пиар Никола Николов, под наблюдението на Севделина Арнаудова, която официално вече не е на служба при него.

Френетични почитатели не спряха да викат почти през цялото време на 45-минутната среща на Борисов в Дирекцията.

Познати депутати и бивши министри също бяха тук.

Тъй като официално съобщение няма, от думите на самия Борисов става ясно, че от 3 сигнала, подадени в полицията срещу него - единият е "за заплаха, че някой ще го ям", вторият касае - дали е имало купуване на гласове. Третият не става ясно за какво е.

Ясно е и кои бяха мишените на спонтанно озовалите се в ръцете на привържениците плакати и лозунги.

Всички те са събрани спонтанно - категорично отсече Борисов на въпрос на журналистката Миролюба Бенатова.

Борисов, който не пропусна да се закачи със Слави за неговия автопарк, днес бе с 2 автомобила "Шкода Супърб". Докато той бе на разпит, бившият вътрешен министър Младен Маринов пазеше зорко колите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.