Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След няколко години прекъсване и "митарстване" по Тутракан, и след миналогодишното завръщане хипарският Джулай за втора година е там, където повечето фенове бяха свикнали - на Камен бряг край Каварна.

Цонко с дъщерята Зарина на изгрев.

 

Естествено, един от главните герои и виновник за всичко това - Цонко Цонев бе неуморим.

Стотици караванджии, къмпингари, рокаджии, хипари и обикновени приключенци избраха каменистия бряг, където години наред първото юлско слънце се посреща на фона на легендарната песен на "Юрая Хийп" July Morning. Която, естествено, не носи нищо от политическата конотация, която й е придавана някога у нас....

На пък купона винаги си го бива.

Снимките горе и от вчерашния ден - по-долу дават бегла представа за изживяването.

А ето и един спомен точно отпреди 10 г. с Джон Лоутън и БТР:

Коментари

....

Благодаря за репортажа! Честит Джулай и от мен! :-)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.