Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев определи като "грешка" съобщението си в социалната мрежа "Туитър", в което коментира участието на националния отбор на страната в Европейското първенство по футбол, като пропусна да напише определението "северна" за Македония, отбелязва електронното издание на атинския ежедневник Kathimerini, цитиран от "Фокус".

"Понякога е нормално да се правят грешки, точно по отношение на Преспанското споразумение. Вярвам в Преспанското споразумение ... Аз съм първият, който го следва", заяви Заев.

Съгласно думите му, националният отбор включва "македонски играчи, албански играчи, бошняци и т.н. ... Те са македонци ... и представителство на Република Северна Македония“.

На двубоя между Северна Македония и Нидерландия, Заев написа в "Туитър":

"Днес от стадиона в Амстердам предлагам силната си подкрепа на македонския национален отбор по футбол".

Съобщението публикува истинска буря в Атина, а според съобщенията в знак на протест правителството на Гърция отложи с три месеца ратификацията на меморандума за сътрудничество със Северна Македония.

"Чакахме две години за тези споразумения. Можем да изчакаме още три месеца", коментира Заев и добави, че гражданите в двете страни искат меморандумите да останат в сила.

Коментари

Мангалска работа!

Това са макетата, правят се на удареци, мъчат се да прекарат всички, репчат се като Гориат....но като видят тоягата стават меки и хрисими!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.