Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Катастрофа е затворила пътя Чирпан - Стара Загора, в района на 67 км, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Макар че се касае за "стария" път -  II-66, който беше основен преди да бъде изградена прословутата "вълниста" отсечка от магистрала "Тракия", все пак това затруднява пътуващите оттам към и от морето.

Ударили са се камион, превозващ мляко, и тир. В следствие на удара един от тежкотоварните автомобили се е запалил.

Шофьорите, които пътуват към Бургас преминават по следния обходен маршрут: Чирпан - АМ "Марица" - Димитровград- път I-5 Димитровград - Стара Загора. За пътуващите в посока София: Околовръстен път на Стара Загора - път I-5 Стара Загора - Казанлък - път I-6 Казанлък - София.

Неотдавна бТВ излъчи материал, според който вече е компорметиран и най-новият участък от "Тракия" - този от Стара Загора към Карнобат.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.