Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Транспортният министър Георги Тодоров ще обсъди идеята за увеличение на шофьорските курсове с до 10 часа. Предстоят срещи с представителите на брнаша у нас и ако те харесат предложението, то Тодоров ще го внесе за обсъждане и в Министерски съвет. 

"Аз искам да се стремим към намаляване на жертвите по пътищата до 0. Това не може да стане за два месеца, нужни са перманентни действия. Тук трябва да се включат и министерствата на труда и това на образованието", заяви самият Тодоров днес пред Нова. 

Така и служебният министър се оказва поредният политик, който смята, че решението на голяма част от проблемите в обучението е времето. Миналата година бе подготвена такава наредба, но тя бе спряна от бранша под предтекст, че цената на един курс ще скочи с 400 лв. 

Тодоров коментира и новите еко-стикери, които, по неговите думи, ще "гарантират екологичните норми, че да има по-малко замърсяване". Мярката била важна и нормална европейска практика, а самото оскъпяване на стикера нямало да е кой знае колко - "колкото едно кафе на месец", обясни той. 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.