Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Републиканци за България" регистрира листата с кандидати за народни представители и за 23 МИР София. Това съобщиха от партията.

Водач отново ще е журналистът и историк Горан Благоев. Заедно с Петко Панамски и Йоана Петрова - кандидати за народни представители- те входираха необходимите документи за регистрация.

В листата на 23 МИР има комбинация от "опита и знанията" на хора, преживели прехода към демокрация от една страна и "уменията и
свежестта" на по-младите, които продължават борбата за равенство - идеята, че всички трябва да притежават еднаква възможност за оказване на
влияние върху решенията, които засягат хората в обществото. Това коментират от партията.

Всички водачи на листи на формацията могат да се видят тук.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.