Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протестиращи опънаха палатков лагер пред Съдебната палата в София. Недоволните се заканиха да не допуснат Иван Гешев да отиде на работа тази сутрин. 

Според протестиращи днес се очаква да се докарат и шатри.

Недоволните заявяват, че няма да си тръгнат докато главният прокурор не си подаде оставката. 

След 19:30 ч. в понеделник протестиращите блокираха движението на трамваите пред Съдебната палата. До напрежение не се стигна, тъй като събитието беше охранявано от полицията.

Междувременно днес по обяд в палатата се получи сигнал за бомба и всички дела бяха спрени. Специализирани екипи се отзоваха на място за проверка по сигнала.

По-късно дойде и кратко съобщение, че заплаха има в една от сградите на Софийския районен съд:

В Софийски районен съд е получен сигнал за заложено взривно устройство в сградата на бул.”Цар Борис III”54 . Компетентните власти проверяват за наличие на взрив. След приключване на проверката достъпът до сградата ще бъде възстановен.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.