Феновете на "Левски" отново скочиха на БФС с гневна позиция, публикувана на сайта на националния клуб на привържениците. Озаглавената с "Търпението свърши!!!" декларация е по повод вчерашната рекордна глоба от 37 500 лв., която дисциплинарната комисия наложи на "сините" заради расизъм към футболисти на "Литекс" в мача от 17-ия кръг на "Герена".

Това е втора такава санкция за сезона, а общият размер на глобите вече е над 120 хиляди лева. А "Левски" е много зле финансово.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Търпението свърши!!!

В частния футболен съюз на едни самозабравили се, отвратителни футболни мутри, перуки, кореми, гелове и джуджета, се води абсолютно открита, целенасочена и агресивна политика и гавра срещу Левски София.

Различният аршин, с който се мери, е крещящо циничен, рядко арогантен и нечувано несправедлив - като хвърлен бетонен къс, като подпалена и изпочупена сграда...

В пространството тлее огромно напрежение и се заражда вълна на омраза и реваншизъм. Виновни ще сте вие, само вие и единствено вие. И за всички последици ще отговаряте вие, само вие, и единствено вие. Вие - четвъртите в света, олигарсите около вас, политическите мекерета и национални предатели."