Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Издевателството над продавача на чорапи Митко в пловдивския кв."Капана" не е първото за собственика на заведение в града Ивайло Пенов.

Днес Евгения Арабаджиева - контрольор от общинската "Чистота", разказа, че на 22 май Пенов е крещял на жените от фирмата, че не са почистили добре, блъскал я и замахнал към една от подчинените й.

"Той крещеше срещу жените, защото не бил доволен как са почистили. Казах му да се обърне към мен, да разговаря с мен и да остави жените да работят. Тогава той скочи срещу мен и започна да ми крещи, че не знаят как да работят, че не са почистили", разказа в ефира на Нова тв Арабаджиева.

Гневът на бизнесмена се възпламенил, че не чистят добре конкретно около барчетата и масите му.

"И ни нареди: излезте от "Капана"! Махнете се от квартала веднага!", допълни жената.

По думите й той скочил още по-настървено към нея и започнал да я блъска с тяло.

Тя казва, че грубото му поведение към ромките от фирмата - една от които присъстваше днес на видеото, продължило 15 мин. 

Даже въпросната чистачка, като видяла нападението над отговорничката й, питала ресторантьора:

 "Г-не, жените ли ше биеш тука?! И ей така с юмрука ми прави и аз ей така правим", допълни тя, показвайки, че се е отдръпнала, избягвайки удар по лицето.

Жалба има подадена още същия ден. 

Както и Клуб Z писа, т. нар. софийски адвокат и собственик на зеведние в "Капана" два дни се укрива след инцидента с Митко, който предизвика публично недоволство.

Все пак - въпреки сравнително лекото работно обвинение за лека телесна повреда по хулигански подбуди, Пенов е в ареста с прокурорска мярка за 72 ч, а утре ще му исакт от съда постоянен арест.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.