Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Властите в Белгия издирват от вчера предполагаем терорист, отправил заплахи към националния вирусолог Марк ван Ранст.

Издирваният е бивш военен на 46 години, тежко въоръжен и опасен. Срещу него са изпратени специални полицейски сили. Вирусологът и семейството му са скрити на "сигурно място", съобщават местни медии.

Уточнява се, че името на издирвания е в списъка на службите за сигурност за наблюдение на терористи като привърженик на крайната десница.

Ван Ранст нашумя в последната година с мненията си в медиите, в които настояваше за възможно най-строги мерки срещу пандемията. Той е водещ вирусолог, началник на редица лаборатории, и член на местните еквиваленти на оперативния щаб за борбата с COVID-19.

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.