Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тайван обяви днес, че забранява влизането в страната на чужденци без разрешително за постоянно пребиваване, както и транзита на пътници през международното си летище, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Временната мярка ще действа от 19 май до 18 юни, каза здравният министър Чен Шичун.

За изминалото денонощие в островната държава са били регистрирани рекордните 333 нови случая с коронавирус, като става дума за вътрешно предаване на заразата.

За предходното денонощие броят на новозаразените бе също рекорден - 206, което породи опасения за развитието на разпространението на коронавируса из Тайван.

Засега властите не могат да установят източниците на новите инфекции.

По данни от днес в 23,6-милионната страна са били установени само 2017 случая от началото на пандемията.

При 883 от тях вирусът е бил предаден вътре в страната. Починалите с диагноза COVID-19 в Тайван са 12.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.