ЦСКА-София официално обяви назначението на Ива Уорън за административен директор на клуба. Новината е предизвестена, бившата президентка на "Пирин" (Благоевград) напоследък редовно посещаваше мачовете на "червените".

Единствено се гадаеше каква позиция ще заеме тя. До 2019 г. административен директор на клуба беше Милко Георгиев.

Според някои издания на Уорън се разчита да развие маркетинга на ЦСКА-София - дейност, която е доста изостанала на "Бълграска армия", а и не са правени опити по времето на Гриша Ганчев да бъде развивана. Поне досега.

"Изключително съм щастлива, че вече съм част от най-великия футболен отбор в България. Ще дам всичко от себе си за цялостното развитие на клуба. Избрах ЦСКА, защото вярвам в идеята и смятам, че мога да съм полезна за постигането на високите цели пред нас. Благодаря на ръководството и на всички в клуба за предоставената възможност'', заяви Уорън пред сайта на ЦСКА-София.

Ива Уорън стана президентка на "Пирин" през 2019 г., когато клубът бе поет от британската компания "Емирейтс фъндс ексчейндж". През есента на миналата година тя се раздели с клуба, който е напът да се завърне в Първа лига.

Има амбиции и в женския футбол, шефка е на съответната комисия в БФС.