Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руското правителство одобри удължаването на споразумението за сътрудничество със САЩ в космическата сфера до декември 2030 г., съобщиха от пресслужбата на кабинета, предаде Ройтерс, цитирана от Фокус.

Връзките на Москва с Вашингтон са на най-ниското ниво след Студената война, като президентът на САЩ Джо Байдън каза, че вярва, че руският му колега
Владимир Путин е убиец, който заслужава да бъде наказан със санкции за намеса в политиката на САЩ.

"Споразумението за сътрудничество в изследването и използването на космическото пространство за мирни цели ще бъде в сила до 31 декември 2030 г.", се казва в изявление на кабинета, предадено от световните агенции.

Миналият месец министерството на търговията на САЩ заяви, че затяга санкциите върху част от износа за Русия, но частично изключва някои елементи
като тези, свързани с космическите програми.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.