Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На САЩ може и да не се наложи да ползват ваксината срещу коронавируса на „АстраЗенека“ дори да бъде одобрена от американския здравен регулатор, заяви главният американски инфекционист Антъни Фаучи, цитиран от Ройтерс и БТА.

Фаучи каза, че САЩ са сключили достатъчно договори с други производители на ваксини за имунизиране на цялото си население.

Все още не е решено дали оксфордския препарат да бъде използван, каза Фаучи и допълни, че според него страната вече има достатъчно ваксини за покриване на всички нужди, без да се включва „АстраЗенека“.

През март в. „Ню Йорк таймс“ съобщи, че САЩ са се запасили с десетки милиони дози от препарата на „АстраЗенека“.

И въпреки че още не могат да ги използват, тъй като ваксината не е одобрена там, не се съгласяват да ги пренасочат към десетки държави, където вече получи разрешение за ползване.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.