Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През март голямата награда бе осигурена от издателство „Сиела“ - „Зад маската“ от Тайсън Фюри.

„Името ми е Тайсън Люк Фюри и като всички други по света, и аз имам проблеми с характера си. Страдам от психични разстройства. Имам обсесивно-компулсивно разстройство. А също така съм номер едно в бокса в тежка категория в света.“

Корицата на "Зад маската", издателство "Сиела"

Едно момче от Манчестър с ирландска кръв, родено три месеца преждевременно и тежащо по-малко от паунд при раждането – Тайсън Фюри (кръстен на Майк Тайсън, любимия боксьор на баща му) – неочаквано достига до върха на бокса. В неговия род бойните спортове са традиция от много поколения и докато изгражда кариерата си, Тайсън на практика изживява своята най-голяма мечта. Но тази мечта ще се превърне и в истински кошмар точно в мига на най-голямата слава – след мача с Кличко, когато шампионът затъва в депресия, алкохол, наркотици и мисли за самоубийство. 

​Ето и кои са победителите:

Атанас Бюлбюлев  – „Зад маската“ от Тайсън Фюри, издателство „Сиела“;

Ivo Ivo Petrov – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 2 и 3 за 2021 г.);

Милко Лалев – един брой на списание „Клуб Z“ (брой 3 за 2021 г.).

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg  или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва на днес.