Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

“Определено имахме сблъсък с действителността", заяви селекционерът на националния отбор Ясен Петров след загубата от Швейцария с 1:3 на старта на световните квалификации за Катар 2022.

"В този си вид сме за първи път. Допуснахме детински грешки. Добър отбор като швейцарския наказва такива грешки. През второто полувреме опитахме да играем футбол, нещата бяха по-прилични. Не мога да си обясня това поведение. По време на тренировките футболистите показаха, че искат, продължи той.

Не обичам да се оправдавам. И никога няма да нападна играчите. Нашият съперник е в този си вид като отбор и с този треньор от седем години. За това време те са се сработили, имат си концепция. Няма да сравнявам клубните отбори и цените на футболистите. И именно заради това трябваше да се "сбием" през първото полувреме. Да покажем нашите способности... За три опитахме да внушим на отбора някои неща и да го запознаем със силните страни на съперника. Явно не е било достатъчно."

Промяната след почивката не достатъчна за добра оценка от страна на Петров, който тази вечер направи дебюта си за България. 

"През второто полувреме имаше промяна, но е много трудно да се върнеш от 0:3. Истината е, че в този си вид защитата се вижда за първи път. Не искахме да правим промени в нея, защото постепенно влязоха в мача. Швейцария са с класа над нас и чисто физически. Всички, които влязоха на смяна, се представиха на добро ниво. Но футболът се играе 90, а не 45 минути”, каза още Ясен Петров.

Той иска пълна концентрация и себераздаване срещу Италия още от първите минути. Двубоят е в неделя от 21:45 часа, отново в София.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.