Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Най-популярните американски медии са загубили голям брой зрители и читатели след края на мандата на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде Франс прес, цитирана от БТА. 

Приемник на Тръмп на президентския пост стана демократът Джо Байдън, който понякога е определян като скучен, отбелязва Франс прес.

Телевизия Си Ен Ен е един от най-ярките примери за намалялата популярност на медиите. В периода от януари до първата половина на март телевизията е загубила повече от половината си аудитория в праймтайма (от 20:30 до 22:00 ч.), по данни на компанията "Нилсен".

Конкурентните телевизии Ем Ес Ен Би Си и "Фокс нюз" се справят по-добре, но тяхната аудитория също е намаляла.
Тенденция към намаляване на аудиторията регистрират и американските всекидневници. 

Вестник "Ню Йорк таймс" през януари и февруари е загубил близо 20 милиона посетители на уебсайта си, а "Вашингтон пост" - около 30 милиона.

"Информациите, свързани с президента Тръмп, бяха по-интересни на хората от сегашните новини", казва Адам Чиара, преподавател от Хартфордския университет в Кънектикът.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.