Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сайтът glasove.com днес публикува съдържанието на тефтерчето на Филип Златанов, бивш председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси."Това е копието, предоставено в сутрешния блок на БиТи Ви от депутата Кирил Добрев", твърдят от сайта. На страниците се виждат както ръкописните бележки на Златанов, така и разшифровките в печатан текст, най-вероятно направени в прокуратурата. Там, където е страницата със спорната (преправената от инициали Д.П.?) десятка, в печатния текст има три въпросителни. След като беше откраднато, много трудно е да се прецени дали това е истинският вариант на тефтерчето.

На 11 ноември се разбра, че тефтерчето на Златанов е било откраднато от колата на вещото лице - Стефан Бенчев, ангажирано с повторната експертиза на записите в него.

Преди два дни стана ясно, че прожектираните от прокуратурата миналото лято пред журналисти извадки от тефтерите на Златанов вероятно са били подправени. На една от страниците неизвестен извършител е преправил инициалите ДП на цифрата 10.
Разликата става видима, след като депутатът от БСП Кирил Добрев (и председател на анкетната комисия "Филип Златанов" в предишния парламент) показа в Би Ти Ви слайдове, които е получил в прокуратурата.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.