Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тенис турнирите в Мелбърн ще се завърнат в петък, а опасност от ново отлагане на Откритото първенство на Австралия няма, заяви босът на надпреварата Крейг Тайли.

До ситуацията се стигна заради положителна проба на служител на хотел „Хаят“, в който са настанени над 500 играчи, техен антураж, треньори, съдии, официални лица и т.н. Сред тях е и Григор Димитров, който е придружен от своята приятелка Лолита. Само броят на „заключените“ тенисисти е 160.

507 души моментално бяха изолирани, а вече караха 14-дневна карантина при пристигането си в страната. 

Правителството на щата обяви, че те могат да излизат и да се върнат към обичайния се режим (според мерките) само след като представят отрицателен PCR тест. Резултатите ще излязат днес.

Надеждите са, че подготвителните турнири за жени и мъже ще завършат, а "Аустрелиън оупън“ ще започне нормално в понеделник. Димитров трябва да срещне австралиеца Алексей Попирин в турнира „Мъри ривър“, след като вчера записа първата си победа от началото на годината.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.