Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Гърция съобщи за първи случай на новия, по-опасен южноафрикански вариант на коронавируса, предаде БНТ.

Болният е духовник в предградие на Солун. Няма данни да е пътувал скоро в чужбина. Това буди много въпроси у здравните власти и тревога в цялата страна, отбеляза телевизията.

Първоначалните данни, цитирани от експерти и медийни публикации, сочат, че този вариант е по-заразен, по-устойчив и може би по-смъртоносен от британския.

Гърция прилага строги мерки срещу разпространението на коронавируса, като планира да затяга или отпуска ограниченията според конкретната епидемична обстановка. 

Така властите предвиждат да действат до лятото, когато очакват ситуацията да се подобри поради напредъка на ваксинирането и затоплянето на времето.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.