Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ситуацията с коронавируса ни се изплъзва и трябва да вземем строги мерки, за да се предпазим от нови вълни. Това призна германската канцлерка Ангела Меркел днес малко преди спешна среща с министри в кабинета си.

Министърът на вътрешните работи Хорст Зеехофер е представил своите планове за ограничаване на разнасянето на по-опасните мутации на коронавируса от Великобритания и Южна Африка. Сред предложенията му са много строг контрол на границите на Германия и намаляване на въздушния трафик „почти до нула“.

Дали това е възможно и как биха изглеждали в крайна сметка тези ограничения тепърва ще се дискутира. Засега най-вероятно ще се намали сериозно трафикът на самолети от опасните зони, но не само. Меркел критикува остро германците, които продължават да пътуват за почивка към зони като Канарските острови или Испания. Така че е възможно да се ограничи въздушният трафик генерално.

„Това прави в момента Израел и ние можем да го последваме“, е казал Зеехофер пред в. „Билд“ след срещата си с Меркел.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.