Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Перспективата за влизане на Република Северна Македония (РСМ) в ЕС е ясна и неоспорима, заяви днес върховният представител на Съюза за външната политика Жозеп Борел.

Той прие в Брюксел вицепремиера на РСМ Никола Димитров и външния министър Буяр Османи.

Според Борел тримата са имали честна и открита дискусия за намиране на решение за деблокиране на преговорите за членство на страната.

(Преговорите са в застой, след като България наложи вето. Причина са историческите и езиковите спорове между София и Скопие – б.р.)

В края на 2020 г. Еврокомисията прие пакет от 70 милиона евро за ранен достъп до ваксини срещу COVID-19 на Западните Балкани. 8 милиона от тях са за Северна Македония.

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

След безумните приказки и

След безумните приказки и поведение на Нищото овесено във Външно и Лумпенът с Била пликче шамарите по България започват да плющят!
Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

Всичките забележки от страна

Всичките забележки от страна на България са напълно достоверни. Въпроса е дали не са пренебрежимо маловажни спрямо акта на приемане на РСМ в ЕС

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.