Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на Европейския съвет поиска в разговор с руския президент Владимир Путин незабавно и безусловно освобождаване на опозиционера Алексей Навални.

Двамата са провели телефонен разговор тази сутрин, съобщиха от централата на институцията в Брюксел.

Мишел настоя Навални да бъде пуснат още снощи, веднага след края на видеоконференцията с ръководителите на страните от ЕС.

В разговора с Путин председателят на Европейския съвет изтъкнал, че ЕС е единен в призива си Русия да освободи Навални и да разследва опита за убийството му през лятото. Това трябва да стане незабавно и бъде изцяло прозрачно.

Отделно Мишел информирал руския лидер, че има намерение да свика стратегически дебати на Европейския съвет през март, посветени на отношенията между ЕС и Русия.

Коментари

Бял Полуовес Вожд's picture
Бял Полуовес Вожд
Бял Полуовес Вожд

А бе този Путин

само по бели ходи! Голям пакостник! Той затова и такива шамари яде. "Да би мирно седяло - не би чудо видяло"

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.