Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският рапър и продуцент Доктор Дре е бил приет в реанимация поради аневризма на мозъчен съд, съобщава порталът TMZ, цитиран от Dnes.bg.Съобщава се, че 55-годишният музикант е бил незабавно хоспитализиран в болница в Лос Анджелис, където състоянието му е било стабилизирано.

Доктор Дре се смята за една от най-важните фигури в американския рап. Той е известен не само със соловата си музикална кариера, но и с продуцирането на най-известните албуми на други рап изпълнители, включително Еминем, Снууп Дог, 50 Cent.

В края на 2019 година списание "Форбс” го обяви за най-богатия музикант на десетилетието със състояние от 950 милиона долара. Забележително е обаче, че колосалните приходи на хипхопъра с истинско име Андрѐ Ро̀мъл Йънг, са не от рими, а от продажби на устройства с неговия бранд.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.