Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руските следствени служби обявиха ново обвинение срещу руския опозиционен лидер Алексей Навални - този път за измама в особено големи размери. 

За това съобщи държавното обвинение в официалния си сайт, а Навални го коментира в профила си във Фейсбук.

Тезата на обвинението е, че Навални, съвместно с външни лица, е използвал дарения за 356 млн. рубли (7,67 млн. лв.) от редица неправителствени организации, на които "практически е ръководител", сред които "Фонда за борба с корупцията", "Фонд за правно обезпечение на гражданите", "Фонд за защита на гражданските права "ЩАБ" и други.

"Искате ли да видите как изглежда путинската истерия? И това не е делото, с което ме заплашваха вчера!", коментира опозиционният лидер."Чичкото в бункера (бункерный дедушка, определение, което Навални често ползва за Путин) така е изквичал, че от Следствения комитет не се стесняват да си измислят всякакви глупости."

Навални повтори отново, че Путин стои зад опита за убийство срещу него, "той е крадец, готов да убива всички, които отказват да мълчат за неговите кражби".

"Повтарям - да се предвиди това не беше сложно. Казах и във видеото - те се опитаха да ме затворят затова, че не умрях в самолета, и затова, че потърсих своите убийци."

Русия трябва да бъде  освободена от окупаторите крадци и смешници в пагони, добави Навални.

Вчера Навални съобщи и за претърсване и разпит в следствието на една от съмишленичките му - опозиционната активистка Любов Собол. Причина за действията на полицията според него е неин опит да потърси в дома му  Константин Кудрявцев, предполагаем агент на руската Федерална служба за сигурност (ФСС), участвал според Навални в неуспешния опит за отравянето му.

Коментари

Измамата въс вселенски размери е в кражбите на Путин

Най-големият крадец в историята на Русия се казва Владимир Путин. И сега шпката му гори затова, че Навални изобличи опитът на бъде островен от кремълската реоресивна машина. Ботоксовият гном е наредил проблемт Навални да бъде ликвидиран веднъж и завинаги. Руските агенти обаче са калпави ие можаха да отровят Навални качествено. Като всичко руско и тази операция се оказа пълен гаф. Бездарниците в Кремъл сега са насметени да си поправят грешка. Да, но в Германия Навални е пазен от качествени неруски агенти...
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Тези освен, че са некадърни

Тези освен, че са некадърни отровители, май, прихванаха и психиатрично разстройство Гешев!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.