Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Към този момент, в този час, няма условия това да стане". Taка лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов коментира възможността националистите да оттеглят подкрепата си за правителството. 

Лидерът на другата партия във Фронта Валери Симеонов тази сутрин обяви пред БНТ, че такава опасност има. Причината - назначаването на бившия кадър на ДПС Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната. Каракачанов обясни, че все още не е обсъдил позицията на Фронта със Симеонов

"Имаме проблем в България с всички партии, които са на етническа основа, и имаме сериозни опасения за това," обясни още Каракачанов.

На въпрос дали ако Исмаилов се оттегли от поста ще продължат да подкрепят кабинета, той заяви, че такова условие ПФ не са поставяли.

Бойко Борисов коментира лаконично новината за оттеглянето на подкрепата от страна на ПФ - "Не съм чул."

Каракачанов коментира и парламентарните комисиите, които Фронтът искат да водят, като определи като най-важна и желана за тях Комисията за енергетика, която искали да бъде водена от Валери Симеонов.

"Трябва да се стигне до едни нормални цени на тока, а не постоянно да има скачане." обясни той целта на националистите.

Други важни комисии за Фронта са тази за еврофондовете и туризма.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

Краси, гаф направи, че напусна Бареков заради фашиста Валери Симеонов!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.