Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няколко часа след като разследващият сайт Белингкат публикува видео на разговор между опозиционера Алексей Навални и агент на Федералната служна за сигурност, в което вторият чистосърдечно на практика си признава, че атенататът срещу Навални е организиран и изпълнен от ФСБ, руските специални служби коментираха ситуацията. 

В официално комюнике ФСБ нарече разговора "фалшификация" и "провокация", "телефонна клопка". 

Видеото, на което се вижда провеждането на този телефонен разговор е фалшификация. Предполагаемото разследване, разпространено от Навални, представлява една планирана провокация, която не би била възможна без техническата и организационната подкрепа на чужди специални служби", се казва още в изявление на ФСС, цитирано от руски агенции и БТА. 

Припомняме, че по-рано днес бе пуснат разговорът, който потвърждава съмнението, че в отравянето на Навални с Новичок участие има "дългата ръка" на руската служба за сигурност. За целта Навални се представя за Максим Устинов - "помощник" на председателя на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, каквато личност, разбира се, не съществува. 

Агентът - Константин Кудрявцев, обаче захапва въдъцата и смятайки, че разказва на високопоставен руски служител подробности около операцията, на практика признава, че опитът за ликвидирането на опозиционера е дело на руската ФСБ, която дори е направила всичко по силите си да прикрие следите си. 

Повече за скандала с всички подробности, четете тук: 

Ключови думи

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Повече от половин век им

Повече от половин век им трябваше на тези престъпни изроди да признаят, че изклаха 22 000 полски офицери-военно пленници в Катин и все са си същите.
Бял Полуовес Вожд's picture
Бял Полуовес Вожд
Бял Полуовес Вожд

Предлагам

ви, драги съфорумци още един потресающ материал, който не е свързан с Навални, но пък е свързан с Путин: https://faktor.bg/bg/articles/mneniya/intervyu/gen-omelchenko-patologichnata-nenavist-na-putin-kam-leh-kachinski-vzrivi-samoleta-mu-predi-da-katsne Приятно четене!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.