Кубрат Пулев и Антъни Джошуа продължиха странната си комуникация след мача за световната титла в Лондон, в който шампионът нокаутира българина в деветия рунд.

В петък, по време на кантара, двамата размениха остри реплики със закани и предупреждения. Диалогът продължи и след мача, категорично спечелен от Джошуа.

За разлика от поражението от Владимир Кличко, когато Пулев не поздрави шампиона, този път не избяга от контакт с Джошуа. Двамата си допряха главите, удариха ръкавиците няколко пъти силно и първоначално остана впечатлението, че разговарят приятелски.

След като всичко на ринга приключи, щабовете се поздравиха и съдията вдигна ръката на англичанина, българинът няколко пъти му каза:

"Запомни кой съм аз!"

Победителят в боя изглежда не чу в началото, а след това видимо се учуди при изричането на тези думи отново и отново.

"Не го забравай", рече също така Кобрата.

"И кой си ти?!", беше отговорът с въпрос отсреща.

"Аз съм Кубрат Пулев", последва от загубилия претендент.

Това явно дойде в повече на Джошуа, който направи намусена физиономия и прекрати размяната на реплики, като малко след това и слезе от ринга.

"Уембли арена", тук ли сте, нека да вдигнем шум, провикна се Ей Джей в интервю за "Скай спортс". - Обичам ви и благодаря за подкрепата. Боксът е действия, а не приказки - това видяхме днес. Знаех къде да вкарвам ударите си. Надявам се, че феновете оценяват това, което направих - повече бокс, по-малко приказки."

"Пулев дойде и даде най-доброто, на което е способен. Няма значение кой ще е следващият ми съперник. Това е работа на Еди Хърн. Тайсън Фюри? Респект за него, няма значение кой ще е, готов съм да се бия с всеки. Не ме интересува с кого. Просто ще победя всички, един по един. Аз съм шампионът", добави той.

Джошуа каза малко по-късно, че с ъперкътите - едно от оръжията срещу Кубрат Пулев, е искал да покаже, че е научил нещо от Майк Тайсън - негов вдъхновител в миналото. Най-вече това, че и "големите момчета могат да ги правят". 

Антъни рече също така, че е получавал наставления от Флойд Мейуедър край ринга. Двамата се поздравиха топло малко след нокаута.