Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Да разкажа и аз какво се случва при прекарването на COVID-19. При все, че съм напълно наясно, че то ще бъде изтрито след 15 минути от новия алгоритъм на фейсбук (здравейте, приятели!), от Римския статут и от двамата от YouTube – Саймън и Джо, които both invest in stocks...

А пък най-вероятно на негово място ще се появи видео с Мангъров, който изпълнява сутрешна ведрина с пудовки.

Но както и да е. От миналия четвъртък този неповторим Made in China-продукт влезе у нас с жената.

Аз вече драпам със зъби и нокти, да се извлека от отвратителната яма, в която те завлича COVID, тя – не може още.

Какво ни има?

Боли ме главата – нещо което не ме е боляло, откакто нашите се прибраха от една родителска среща.

Боли те всяка става, сухожилие, нокът или косъм.

Болят ме неща, за които не подозирам, че ги имам – като бъбреци например. След количествата бира, на които съм обърнал задълбочено внимание в последния четвърт век, изобщо не предполагах, че имам бъбреци. А пък къде са – нямах понятие. Сега вече мога да ги очертая с пирограф – едва ли ще ми стане по-гадно.

Това отвратително нещо обикаля из тялото и опитва навсякъде да те унищожи. Боли ме малко място с площ от 50 ст. в коляното, което ми е вроден дефект от дете. Забравил съм го от години - това дяволско нещо го намери и го накара да боли и то.

Боли те сърцето, боли те гърбът, болят те плешките, между плешките, над плешките и под плешките. А също и раменете, и ръцете, и кръстът...

Ако сте се чудили защо са му на човек „паласки“ от сланинки отзад над ханша, отговорът е – за да ви болят. Когато паласките – нещо, което никога не съм подозирал, че служи за друго, освен за неподправен мъжки чар, те болят, се получава един изненадваш ефект – не може да се спи. Защото тези любовни дръжки все едно са минати с шкурка №80 и всеки контакт с тениска или чаршаф, води до спонтанни звуци от спалнята, но от крайно нееротичен характер. Освен може би ако не си белуга.

Нещото обикаля и ти блъска сърцето, нищо че преди си траеше от години.

Ако решиш да хапнеш нещо, нахлуват спомени от детството – всичко има вкус на лепилото за тапети, което си затопих с една порязаница хляб като малък от поцинкования леген, докато нашите правеха ремонт. От ботевградското – да не мислите, че някакво вкусно вносно лепило!

Не знам дали има конспирация, но ви гарантирам зверска констипация.

След няколко първи дни температурата може и да те разхлаби – през деня си отива... Обаче сутрин и особено вечер винаги е готова да избухне като заря на парвенюшка сватба.

Изобщо, братя и сестри, мисля че първите, които взеха ония 1800 лв., които бай Бил Гейтс раздавал отзад на паркинга на болницата в Доспат*, са щастливци. Другите нямахме тоя късмет.

Е, вярно, че една камара от тях дотолкова влязоха в роля, че направо си умряха.

Аз обаче искам това чудо просто да си ходи. Пазете се и вие, защото положението никак, ама никак не е розово.

Или, както казва един любимец, басистът на Guns’n Roses – Дъф Маккаган:

„Животът е труден! Когато си глупав, е още по-труден.“

---

* Бел ред  - в началото на първата вълна през пролетта съвсем уверено части от българската фейсбук интелигенция твърдяха, че именно там броят каймета кеш, ако се изкараш болен.

Коментари

Пратете на Мангъров сметката

Пратете на Мангъров сметката за 1800 лева. Той мангъсъряше всички да се заразели.
 's picture

Kruger

Добре, дано да оздравеете бързо!

Само че шумът който се вдига е просто несъразмерен, в сравнение с други много по тежки, разпространени в България, смъртоносни и болезнени болести. Няма статии, щабове, броене, все едно не съществуват сърдечни, онкологични, белодробни болести от които наистина загиват десетки хиляди българи всяка година. Ще се оправите, от това г-н Миланов. Друго да не ви хваща. А, и зъбен гранулом също не ви пожелавам. И той много боли.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.