Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не е като да не сме ви разказвали в Клуб Z за убийствените монголци от The HU. Звучи точно като онова The Who, но имат общо - като в оня виц - колкото крокодил и северен елен....

Сега заблежителната банда, която използва за своя хевиметъл инструменти като "конска цигулка", или казано в оригинал - морин толгойтой хуур, ни поднася кавър.

Оригиналната мелодия е съхранена, но в записа са използвани много местни народни инструменти, а пеенето е предимно на монголски и дори са включени превърналите се в запазена марка на групата подвиквания "Ху! Ху! Ху!". 

А пък близо половин милион преглеждания от 3 декември до момента красноречиво говорят дали им се е получило.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.