Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицията в Брюксел е разтурила оргия с участието на 25 мъже голи мъже, съобщава „Политико“.

Инцидентът станал през нощта срещу неделя. На купона, вдигнат в нарушение на наложените заради коронавируса ограничения, имало евродепутат и няколко дипломати, твърди изданието.

Днес стана ясно, че евродепутатът е унгарецът Йожеф Сайер, съпартиец на премиера Виктор Орбан. Той призна, че е бил на купона и че е бил задържан, поради което подава оставка от поста си и поема изцяло вината, като моли постъпката му да не бъде свързвана нито с Унгария, нито с партията ФИДЕС.

Полицията обявила купона за „секспарти“. Той се състоял в затворено за "простосмъртни" помещение към бар в центъра на Брюксел, въпреки че всички заведения в Белгия са затворени от 2 ноември поне до 15 януари. Мястото било близо до централния Гран плас.

Минувач забелязал бягащ мъж с окървавени ръце и се обадил в полицията. Силите на реда задържали мъжа и открили наркотици в раницата му. Арестуваният не разполагал с документи за самоличност.

Според някои медии той е избягал по улука, според други е скочил от прозореца, напускайки мястото на бурната веселба.

Той бил придружен до дома си, където показал дипломатическия си паспорт.

Сайер твърди, че получил от полицията устно предупреждение и че не е употребил дрога. Той съжалява, че е постъпил безотговорно и че е нарушил правилата срещу COVID-19.

Йожеф Сайер (59 г.) е един от водещите членове на ФИДЕС, изтъква „Политико“. Той е участвал в изработването на новата унгарска конституция. Нещо повече - според медии, освен че е известен с консервативните си и хомофобски позиции, именно той е съавтор на текста в променената конституция, според който семейството е “съюз между мъж и жена”.

Член е на външнополитическата комисия в Европарламента.

Освен това правителството в Будапеща подгони ЛГБТ общността. Унгария заедно с Полша се противопостави на плана за равноправие на половете във външната политика на ЕС, чиято цел е повече права за жените, момичетата и хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

Сайер бе и един от най-яростните поддръжници на неуспешната кандидатура за еврокомисар на българката Румяна Желева през 2009 г.

Коментари

 's picture

Бобо

Гей оргиите

Язък, покрай заверата срещу Македония нашето Джамбазче е изтървало секс оргията.....

И аз отначало си помислих, че

И аз отначало си помислих, че гей-депутатът е Джамбазки.
 's picture

Бобо

Европедерастите

Бъди сигурен, че ако не беше директивата на Кремъл да се провали Македония, педерастчето Джамбазки щеше да е там, тоз брадатия орбански педераст в публичните си изяви винаги е бил срещу гей организациите, досущ като мазното фашистче Джамбазчето.
 's picture

tdrgrgv

tt

След дълга и безуспешна борба срещу гейовете накрая човека решил да пробва.Еврейска му работа.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.