Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

НФСБ очаквано изрази положитена позиция относно новите мерки, като председателят на партията Валери Симеонов ги нарече изключително необходими и адекватни.

"Доволни сме, защото според нас такива ограничения като КПП-та не са необходими. Сегашните мерки са много по-прагматични и ефикасни. Новото е, че не се затварят малките търговски обекти. Заставаме зад тези мерки”, заяви той.

От НФСБ не са удовлетворени от това, че още на 4-5 ноември са „изиграли ролята на лошите пророци”.

„Още тогава настоявахме за това. Прекалено дълго време си затваряхме очите, че децата са преносители на вируса. Изразяваме своето огорчение от късното решение на правителството”, каза още Симеонов, цитиран от Нова тв.

Той обърна внимание и на липсата на задължителни съпътстващи икономически мерки. Според него трябва да се въведе финансова компенсация за всички потърпевши, тя трябва да е 80% от оборота за същия период през миналата година.

От НФСБ са поставили и въпроса за работата Народното събрание - преминаване към дистанционна работа, дистанционно гласуване. В парламентарната група на партията потърпевши са 20%, двама са в тежко състояние. 50% от ВОЛЯ са болни.

Симеонов, който вече подаде и официален сигнал срещу БСП, съобщава че депутатите на социалистите не спазват мерките, "свалят маските си трайно, 1/3 от тях поставят маската неправилно - носът им е навън".

Коментари

Валери!

Най-големия вирус си ти! Надявам се, че скоро ще се излекуваме от теб, мутро мръсна. Оставка, боклуци!!!!
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Христо а ти от кои си?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.