Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Херцогинята на Съсекс разкри, че е направила спонтанен аборт през юли тази година, в публикация в "Ню Йорк таймс".

В текста озаглавен „Загубите, които споделяме“, Меган Маркъл разказва, че една сутрин е усетила „остър спазъм“, докато е сменяла памперса на Арчи, сина им с принц Хари.

"След смяната на памперса му почувствах остър спазъм. Спуснах се на пода с него на ръце, тананикайки приспивна песен, за да сме спокойни и двамата, веселата мелодия беше в ярък контраст с усещането ми, че нещо не е както трябва... Знаех, когато стиснах първородното си дете, че губя второто си", пише тя.

"Часове по-късно легнах в болнично легло, държах ръката на съпруга си. Усетих неподвижността на дланта му и целунах кокалчетата му, мокри от двете ни сълзи. Загледана в студените бели стени, очите ми се изцъклиха. Опитах се да си представя как бихме се излекували ", разказва още тя.

От публикацията не става ясно колко напреднала е била бременността на Маркъл по време на спонтанния аборт. Тя и Хари не бяха обявили, че очакват второ дете.

Първото им дете, Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, се роди през май 2019 г.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.