Ейре и България направиха 0:0 в Дъблин в последния си мач от гр. 4 на Дивизия В в Лигата на нациите. Така селекцията ни остана на последното място в групата само с две точки от двете срещи с ирландците и при следващото издание на турнира се завръща в Дивизия С.

Двубоят бе безличен и почти лишен от голови ситуации. В 68-ата Роби Брейди удари напречната греда зад вратаря Мартин Луков.

Уелс би Финландия с 3:1 в Кардиф и остана на първото място с 16 точки, скандинавците имат 12, а ирландците - 3.

Георги Дерменжиев, чийто договор изтече и не е ясно дали ще остане начело, заложи на доста експериментален състав. Заради още заразени с коронавируса и контузени той пусна в титулярните 11 абсолютния дебютант Георги Ангелов от "Берое". Отново играха и млади футболисти - едно от малкото положителни неща в представянето на нашите.

България игра по-добре преди почивката - справи се с опитите за атаки на противника и на свой ред имаше добри атаки. 

През второто полувреме двубоят продължи да бъде равностоен и лишен от тръпка. В 55-ата Къртис не уцели вратата от чиста позиция. "Лъвовете" имаха добри моменти в средата на частта, но не успа да застраши сериозно вратаря Рандолф.

Постепенно Ейре натисна, а нашите видимо отпаднаха физически. Все пак равенството е справедлив резултат. България завършва годината само с една победа - над Гибралтар в контрола.