Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентските избори в САЩ са голяма работа. Изходът им въздейства върху приоритетите, целите и поведението на всички субекти на международните отношения.

Демократът и любимец на естаблишмънта Джо Байдън победи републиканеца и десен популист Доналд Тръмп на президентските избори на 3 ноември 2020 г.

Какви промени ще настъпят на глобалната сцена в резултат на това? По кои въпроси ще има приемственост между двете администрации и къде Байдън ще се опита да остави своя отпечатък?

На тези и много други въпроси отговаря международният анализатор Мартин Табаков в 9-ия епизод на Z-Каст - "Светът след Тръмп".

В откъса по-долу Табаков обяснява защо Иран не се стреми, а и няма интерес да се превърне в ядрена държава.

 

 

Очаквайте целия епизод на 19 ноември

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.