Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нова група Suspect 208 събира на едно място синовете на трима големи музиканти - на покойния певец на Stone Temple Pilots - Скот Уейланд, на китариста на Guns'n Roses - Слаш и на басиста на Metallica - Робърт Трухильо.

Налице вече е и дебютният сингъл Long Awaited.

Пее 20-годишният Ной Уейланд, на баса е Тай Трухильо (на 16 г.), барабанистът Лондон Хъдсън (синът на Слаш) е на 18. Заедно с тях е и китаристът Нико Тсангарис, който свири с малкия Хъдсън и в друга банда - CLASSLESS ACT, съобщи "Тангра Мега рок".

Ето ги в култовия клуб Whiskey A Go-Go:

Забележително е, че най-малкият в бандата - Тай, е и най-голямата звезда.

Както Клуб Z писа, Тай заместваше Фийлди в серия концерти на KORN, когато бе само на ... 12 г. А към днешна дата е излизал на сцената и със старата група на татко си - Suicidal Tendencies.

Естествено, бащите на Ноа и Лондон бяха колеги във Velvet Revolver.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.