Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Забележителен хевиметъл риф, на който може да завидят и Judas Priest (не че не прилича на тяхната A Touch of Evil). Обаче, като добавиш уникалната дарк уейв тяга и напълно шантавото музициране и канто - ето я новата песен на  Smashihg Pumpkins - Wyttch. От часове е налично видеото, а аудиото излезе като сингъл на 30 октомври

Алтърнатив рок ветераните ще издадат новия си двоен студиен албум, озаглавен Cyr, на 27 ноември чрез Sumerian Records, съобщава Werock.bg.

Двата диска ще съдържат общо 20 песни, няколко от които бяха вече пуснати онлайн, част от парчетата са придружени и от видеа. Продуцент е легендарният Рик Рубин.

Още през август Били Корган заяви, че има написани цели 21 песни. Тогава тази неповторима банда (ако и малко да ви прилича на българите от "Остава") представи две от тях - титулната Cyr и The Color Of Love.

 

 

И, не - това че имат песен  Tyger, Tyger... не е онова, което си мислите.

Траклист:

01. The Color Of Love

02. Confessions Of A Dopamine Addict

03. Cyr

04. Dulcet In E

05. Wrath

06. Ramona

07. Anno Satana

08. Birch Grove

09. Wyttch

10. Starrcraft

11. Purple Blood

12. Save Your Tears

13. Telegenix

14. Black Forest, Black Hills

15. Adrennalynne

16. Haunted

17. The Hidden Sun

18. Schaudenfreud

19. Tyger, Tyger

20. Minerva

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.