Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 75 години почина Кен Хенсли, един от оригиналните членове на "Юрая хийп", съобщиха световните агенции. Новината бе потвърдена от неговия брат Тревър. 

Музикантът, който няколко пъти е посещавал България, е автор на хитове като Lady in Black (водещ вокал е в нея), Easy Livin, Stealin, Look at Yourself (също пее), Free Me...

 

I am writing this with a heavy heart to let you know that my brother Ken Hensley passed away peacefully on Wednesday...

Публикувахте от Trevor Hensley в Четвъртък, 5 ноември 2020 г.

 

Както и на емблематичната за няколко поколения българи "Джулай морнинг", поставила традицията всяка година в страната ни да се посреща изгрева на 1 юли. 

 

 

Край Хенсли в последните му мигове е била неговата съпруга Моника, с която в последните години живееха в Испания. Той ще бъде кремиран там. Засега не се съобщава причината за смъртта му.

Освен с "Юрая", Хенсли, който е роден на 24 август 1945 г. край Лондон, ще бъде запомнен с участието си в още няколко групи, сред които The Gods и WASP, а също така със солидна солова кариера.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.