Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Трета страна" е поискала да придобие "Ботев" (Пловдив) и съответно да го издържа и управлява, личи от заявление на прокуриста на клуба Асен Караславов, публикувано на официалния сайт на "канарчетата".

Бившият футболист официално иска мандат, за да се нагърби с посредническа роля. Заявлението е отправено към запалянковското Сдружение ПФК "Ботев", което притежава акциите след оттеглянето на бизнесмена Георги Самуилов.

Караславов пише, че ще предостави "нужната информация и уреждане на договор за прехвърляне и закупуване на акциите при наличие на съгласие от Ваша страна".

"Ботев" изпадна в тежка управленска и финансова криза през лятото, когато Самуилов си тръгна. В момента клубът е и в административна безтегловност, тъй като старият  Управителен съвет се води във функции само на книга. Новият - издигнат от сдружението, срещна остър отпор от запалянковци и целия отбор, така отказа да бъде вписан в Търговския регистър, изправяйки се пред вътрешна и външна опозиция и невъзможност да намери пари.

Наскоро лидерите на формированието дадоха брифинг, на който обявиха, че са готови да предоставят акциите, стига да се появи подходящ кандидат, който да е готов да се наеме с издръжната да клуба. 

"Ботев" е осъден на две инстанции да погаси дълг към фалиралата КТБ. И наскоро стартира дарителска кампания за набиране на средства за закупуването на дълга, посрещане на плащания и уреждане на борч към бившия треньор на тима Желко Петрович, спечелил дело срещу "жълто-черните" във ФИФА. 

Заявлението на Караславов:

Уважаеми Г-н Председател,
Уважаеми Господа,

Обръщам се към Вас в качеството Ви на собственици и държатели на мажоритарния пакет акции на Акционерното дружество, с молба за възлагане на мандат за срок от един месец, считано от датата на вашия отговор на настоящото заявление, на мен Асен Димитров Караславов – Прокурист на ПФК “Ботев“ АД за предоставяне на акциите на трета страна с цел продажба срещу задължение за издръжка и участие в Управлението на Клуба. 

В тази връзка Ви уведомявам, че  ще  поема ангажимент към Вас за предоставяне на нужната информация и уреждане на договор за прехвърляне и закупуване на акциите при наличие на съгласие от Ваша страна.

Настоящето заявление цели коректно и отговорно отношение от страна ПФК “Ботев“ АД относно уреждане собствеността на акциите на дружеството, респективно обезпечаване нормалната работа в Клуба. Подписването на евентуален договор между Сдружение ПФК Ботев Пловдив и трета страна, ще бъде основано на Устава и Вътрешните правила на дружеството.

Очаквам Вашето решение в рамките на 3 дни (до19.10.2020 г. включително)!

С уважение, Асен Караславов, прокурист

Коментари

Marai Brain's picture
Marai Brain
MaraiBrain

Започнете сега, като печелите

Започнете сега, като печелите допълнително $ 17 000 или повече, просто като вършите много лесна и проста работа от вкъщи. Миналия месец получих $ 18642 от тази онлайн работа, само като й давам 2 часа на ден, използвайки моя лаптоп. Вече всеки може да получи тази домашна работа и да започне да печели истински пари онлайн, като просто следва подробности тук .......... ===>>> Jobnews3.com/

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.