Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов (СДС) обяви от Русе, че всичко е нормално в България, протестирали 100-200 души. А тези, които замеряха с яйца гостите на предаването "Панорама" на БНТ, нарече лумпени и простаци. 

„Няма такова нещо. Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени“, каза Йорданов, цитиран от БНР.

Той коментира и резолюцията на Европейския парламент, посветена на България, като я обяви за "пасквил".

„Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение.Той иначе защо влиза партии?“, добави Йорданов.

В Русе СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като вече се водят разговори с ГЕРБ за обединение на предстоящите избори. Това стана ясно след Националния съвет на СДС, който се проведе в Русе.

Четири са основните точки, по които СДС ще търси патртньори на предстоящите редовни избори. Това са членството на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължаване на европейската и атлантическа интеграция, увеличаване на доходите на гражданите чрез ускорен икономически растеж и реформи в стратегическите сектори - здравеопазване, правосъдие и образование, коментира председателят на СДС Румен Христов. 

Коментари

L F's picture
L F
fantom

-

"Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго." Не всички са маскари, но този политик е.

Браво на Йорданов!

Точно. Псувни, крясъци, замерване с яйца и екстременти не е израз на възвишена душевност!

Така е

Израз на възвишена душевност е да кажеш, че политикът служи на партията си, а не на държавата???? До къде я докарахме???? Ти от парите на Партията ли си затлъстял толкова бе, аланкоолу????
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

„Мнението на политиците е

„Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение.Той иначе защо влиза партии?“, добави Йорданов. ОТВРАТ !!!
 's picture

godo1952

Калиен

Ами щом щом назначеният от Решетников селяндурин от Славяново нарича политиците Мутри, а Иво Христов нарича българите 80% дебили , скачайте и срещу тях ! Но защо не скачате срещу Радев ? Сякаш хората не виждат и не чуват. Сякаш чакат клуб Z да им каже, кое точно да чуват и на кое да се правят, че са глухи !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.