Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Критикът на Кремъл Алексей Навални даде продължило повече от два часа видео интервю за руски блогър в социалната мрежа YouTube. Това беше първата му поява на видео, откакто бе изписан от берлинска болница, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Навални каза, че здравословното му състояние доста се е подобрило, а лекарите са били изненадани колко бързо се възстановява. Той обаче заяви, че ръцете му силно треперят и се лекува чрез физиотерапия.

Навални изрази увереност, че руските разузнавателни служби са го отровили с нервнопаралитично вещество, защото властите го смятат за заплаха преди парламентарните избори догодина.

"Те разбраха, че имаше големи, големи проблеми, заплашващи ги преди изборите за Държавната дума", заяви той.

Навални каза още, че не знае как веществото е проникнало в организма му, но добави, че може и да е докоснал нещо.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.