Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руският опозиционер Алексей Навални пусна днес в Инстаграм първата си снимка, след като излезе от кома в берлинската клиника "Шарите".

В кадъра до него в отделението за интензивни грижи са жена му Юлия, дъщeря му Даря и синът му Захар.

В текста към снимката в социалната мрежа политикът пише:

"Привет, тук е Навални. Затъжих се за вас. Аз все още нищо не умея, но ето че вчера успях цял ден да дишам сам. Изобщо сам. Без никаква странична помощ, даже най-прост вентил в гърлото не използвах. Много ми хареса. Удивителен, недооценен от мнозина процес. Препоръчвам го".

Навални е разговарял с германски прокурор, отказал е да сътрудничи с руската прокуратура и е споделил намерението си да се върне в Русия да продължи мисията си.

Вчера се разбра, че германска, френска и шведска независими лаборатории, независимо една от друга, са потвърдили, че опонентът на Владимир Путин е бил отровен с вещество от групата на нервнопаралитичния газ "Новичок", който руски агенти са използвали в покушения срещу други противници на Кремъл.

Следи от отровата са намерени не само в организма на Навални, но и по бутилка с вода, която е пътувала с него при транспортирането му от Русия до Германия за лечение, съобщи днес "Ню Йорк таймс", позовавайки се на германски служител в сигурността.

Навални изгуби съзнание в самолет на 20 август на връщане от сибирския град Томск. Руските власти отричат да са го отровили, руският лекарски екип, който се грижи три дни за него обясни състоянието му или със злоупотреба с наркотик, или с понижена кръвна захар.

Коментари

Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

После двух бутылок водки

После двух бутылок водки Навальный отрубился. - Новичок! - сказал Штирлиц. - Пить ещё не умеет. "О! "Новичок"!" - подслушав Штирлица, воскликнули в английских спецслужбах и слили информацию в Spiegel.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.