Зловещият на вид американский рок певец Мерилин Менсън получи роля в 7-ия заключителен сезон на моротисткия сериал "Синове на анархията", който започва да се излъчва първо в Щатите през септември тази година, сообщает The Hollywood Reporter.

Пищната визия на Менсън явно е убедила продуцентите на сериала, че ще дръпне зрители, респективно пари, затова той ще изиграе ролята на Рон Тули - бял расист, който Джекс (Чарли Ханъм) подло използва, за да разшири сферата на влиянието си.

"Синове на анархията" е доста голяма част както от моя живот, така и от живота на баща ми. Затова реших да го накарам да се гордее с моето участие в сериала, който вероятно ще бъде запомнен като най-потресаващото телевизионно шоу. Освен това в сърцевината на "Синове на анархията" са човешките взаимоотношения и това ме кефи. Сега единственото, което ми е нужно, е един як мотоциклет", заяви Менсън.

Мерилин Менсън, чието истинско име е Брайън Уорнър, не е съвсем дебютант в телевизията. Дотук той се е снимал в епизодични роли в сериалите "Веднъж в приказката", "На дъното", "Блудната Калифорния" и в пилотната серия от първия сезон на сериала "Салем".