Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Анимационно-музикалната формация Gorillaz само преди дни съобщи в социалните медии за поредната вълнуваща колаборация, която подготвя.

Ето че дойде и премиерата на парчето Strange Timez с Робърт Смит от The Cure.

Парчето е Епизод 6 от поредицата Song Machine, с която групата празнува своята 20-годишнина. Това ще бъде и последната музикална колаборация от нея, предходната беше PAC-MAN със ScHoolboy Q, съобщи Z-Rock.

В 10-те епизода Gorillaz се обединиха с много артисти, сред които slowthai, Slaves, Fatoumata Diawara и др.

Gorillaz е английска музикална анимационна група, създадена от Деймън Олбърн от Blur. Скоро творците са подготвили и издаването на Gorillaz ALMANAC, който ще включва над 120 страници игри, пъзели, съвременни произведения на изкуството и комикси.

А ако сте се затъжили за истинско "блърско" пеене на Деймън, то се чува твърде добре тук. Да не говорим пък за уникалното "кюърско" звучене, на което и Негово величество Робърт Смит би завидил:

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.