Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Утре в петък започва шестото поредно издание на създадения в благоевградското село Дъбрава рок фестивал - The Brava Balkan Fest.

Интересното е, че този фестивал е единственият на територията на община Благоевград, който се провежда толкова поредни пъти, казват неуморните организатоори. Няма и вход - той е напълно безплатен.

Тази година обаче събитието е насочено в подкрепа на българската авторска рок музика и на сцената ще забият само родни банди. Хедлайнер в първият фестивален ден ще бъде "Обратен ефект", а на 12 септември на сцената ще забият Стенли и Фънки.

Традиционно във фестивала ще се включи и благоевградската банда Black Rose. Авторска музика ще представят още групите Time Jugglers band, Dishonored и Roadwire band.

Мястото е райско, а организаторите изтъкват, че този фест е подходящ за семейства с деца, които искат да избягат от "лудницата" и да послушат качествен български рок сред живописната природа в Дъбрава.

На терен вече има осигурено място за палатки и кемпери, а останалите фенове имат възможност да си резервират нощувка в Благоевград, който е само на четири километра от сцената.

The Brava Balkan Fest се провежда с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.