Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За втори пореден път полицията премахна палатковия лагер на Орлов мост в малките часове на денонощието.

Това се случи снощи, малко след 3 ч - в 56-ия ден на антиправителствени протести, който бе белязан с множество сблъсъци с полицията.

Движението бе възстановено.

По информация на СДВР премахването на "Орлов град" е преминало без напрежение.

Премахнат е лагерът и при Ларгото. 

Останаха само палатките на майките от "Системата ни убива" - на тротоара.

Ключови думи

Коментари

Бойко, мръсна мутро!!!! Ще

Бойко, мръсна мутро!!!! Ще гориш в Ада!!!
 's picture

godo1952

Калин

Румен Радев, Васил Божков , БСП използват криминален контингент за погромите по улиците. Вие си пишете анализи, само че има неща които са толкова очевидни, че всякакви анализи звучат тъпо и безпочвено. Ами палатките пълни с бомбички и коктейли "Молотов", болниците пълни с ранени полицаи, вие сте тръгнали да пишете глупости. Та от кадрите всички виждаме татуирани простаци, налитащи да се бият с полицията. Кой докара криминалния контингент по улиците, кой му плаща, това тепърва ще става все по-ясно.. Опикаха и осраха София, хора които с Борисов или без Борисов, ще са си същите татуирани , миришещи на бира, необразовани простаци. Ако докоснеш полицай в САЩ с пръст - вече имаш проблеми. Вие въобще не се интересувате от хората, които не протестират. Не пишете за тях. Те не ви интересуват. Хората, които бягат на работа по болниции и офиси. Пишете за Гошо Тъпото, за Копейкин или за Хаджионя, за Лайникян... Само, че на изборите, тези които сега мълчат и вие не ги отразявате като съществуващи, ще върнат този бумеранг, същият които получи Румен Радев от ДПС. Продължавайте да пишете за Гошо Тъпото, за Копейкин,за Хаджионя, за Лайникян... и за онези гамени, мятащи павета и носещи чукове. Когато дойдете в болницата, където кипи денонощен труд, и където не можеш да си позволиш да отсъстваш,тогава извикайте Лайникян и Гошо Тъпото да ви лекуват...

Опълченците????

Къде са опълченците? Браво на МВР!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.