Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От днес Перник отново ще остане без вода.

Причината е свързването на новия Батановски водопровод към жилищните райони в миньорския град в Батановци и в три близки села, съобщи БНР.

На територията на Перник без вода ще останат улиците "Средна гора", "Марина бара", "Средец" и част от улица "Стоян Заимов", както и кварталите "Бела вода" и "Кристал". Вода няма да има и в "Багова махала". Монтажните дейности ще продължат и на 4 септември до завършването им от фирмата изпълнител.

Предстоящото спиране на водата е поредното за този район на община Перник. Само преди десетина дни отново заради изграждането на Батановския водопровод част от тези населени места останаха с пресъхнали чешми за дни, като най-тежко бе положението в Богданов дол.

Заради наложителен ремонт на спирателен кран без вода на 3 септември ще бъде и част от центъра на Перник.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.